'Çoban bile olmaz' sözüne yanıt verdi! YRP'den Aziziye Belediye Başkanı seçilen Akpunar kepenek giyerek zafer turu attı

'Çoban bile olmaz' sözüne yanıt verdi! YRP'den Aziziye Belediye Başkanı seçilen Akpunar kepenek giyerek zafer turu attı
Erzurum'un Aziziye ilçesinde seçimden sonra çok ilginç bir olay yaşandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in "Çoban bile olamaz" diye eleştirdiği YRP'nin adayı olan Emrullah Akpunar, Aziziye'de seçimi kazandı. Akpunar seçim zaferinden sonra, kepenek giyerek zafer turu attı.

AKP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim propaganda döneminde isim vermeden Yeniden Refah Partisi (YRP) Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar için bir televizyon programında "O arkadaşımızdan belediye başkanı olmaz, çoban bile olmaz" demişti. Sekmen’in ifadelerinin ardından konuşan Emrullah Akpunar, seçilmesi halinde ilçede çoban kıyafeti ile tur atacağını dile getirmişti.

1-2-001.jpg

ZAFERİ KEPENEK GİYEREK KUTLADI

Sandık sonuçlarının açıklanması ile birlikte Aziziye’de yarışı önde götüren Emrullah Akpunar, çoban kıyafeti kepenek giyerek taraftarlarıyla birlikte ilçe sokaklarında tur attı. Akpunar, "Çoban burada kibir abideleri nerede" dedi. Ezurum'un merkez ilçelerinden olan Aziziye'yi 20 yıldır AKP'li belediye başkan adayları yönetiyordu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar