Bir çocuk istismarı daha! 15 yaşındaki çocuğu gelin yaptılar!

Bir çocuk istismarı daha! 15 yaşındaki çocuğu gelin yaptılar!
Ülke gündemindeki 6 yaşındaki çocuğa yapılan istismar henüz sıcaklığını korurken bir istismar haberi de Esenyurt’tan geldi. 15 yaşındaki kızı evlendirmek isteyen aile telli duvaklı gelin yaptı. Çocuğun evlendirildiği ihbarını alan polis düğüne baskın yaptı.

15 YAŞINDAKİ GELİNİN DÜĞÜNÜNE BASKIN!

Esenyurt’ta 15 yaşında bir çocuğun evlendirildiği ihbarını alan polis ekipleri düğün salonunu bastı. Gelin ve damat karakola götürülüp ifadeleri alındı.

Esenyurt''ta 15 yaşındaki kızın evlendiği ihbarı üzerine harekete geçen polis, düğüne baskın düzenledi. Düğün sahipleri ile polis arasında arbede yaşanırken, damat ve yaşı küçük gelin ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

 

 

Olay, öğle saatlerinde Esenyurt Yeşilkent Mahallesi’nde yaşandı. 15 yaşındaki H.Ç. isimli kız ile H.G.''nin düğün töreni, mahallede bulunan bir düğün salonunda yapıldı. Telli duvaklı bir şekilde düğün salona gelen yaşı küçük gelin, damatla birlikte pasta kesti, halay çekti.

 

 

İhbar üzerine Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düğün salonuna geldi. Gelin ve damadın kimliklerine bakan ekipler, kızın 15 yaşında olduğu tespit etti. Gelin ve damat, aile üyeleri ile birlikte karakola götürülmek istendi. Ancak tarafların aileleri polise saldırdı. Arbede yaşanırken, kalabalık güçlükle sakinleştirildi. Polisler aileden bazı kişileri gözaltına aldı. Gelin ve damat ise ifadelerin alınması için karakola götürüldü. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar