Erzincan’daki felaketi 5 gün öncesinden nokta atışıyla bildi! Rüyasında görüp tek tek açıkladı! Anadolu’nun gözcüsü kim bu kahin

Erzincan’daki felaketi 5 gün öncesinden nokta atışıyla bildi!  Rüyasında görüp tek tek açıkladı! Anadolu’nun gözcüsü kim bu kahin
Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan maden felaketini tam 5 gün önce bilen kişinin paylaşımları büyük dikkat çekti.

Erzincan’da dün öğle saatlerinde Çöpler Altın Madeni'nin bulunduğu alanda toprak kayması meydana geldi. Faciada maden işçileri toprak altında kaldı, arama ve kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yaşanan olayı tam 5 gün öncesinden bilerek uyaran Kızıl Deli Kahin isimli kişinin uyarıları ve nokta atışı yaparak felaketi bilmesi endişelendirdi.

mmmmmm.jpg

“ALTIN FİRMASI DAĞI TERK EDERKEN…”

Sosyal medya hesabı X üzerinden günler öncesinden “Tedbir alın” diyerek uyaran kahinin şu ifadeleri kullandığı ortaya çıktı:

Düşte göründü tedbir alın geç olmadan. Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür.

98.jpg

“SİYANÜR HAVUZU PATLAYACAK”

Kendisine gelen tepkiler üzerine kahinin bir paylaşım daha yaparak şu cevabı verdiği görüldü:

Şaka gibi ya düşte gördüm siyanür havuzu patlayacak diyorum, baya da açık yazıyorum deprem mi diyorsunuz?

Anagold Madencilik ve SSR Mining şirketlerinin faaliyet yürüttüğü madenin önceki yıllarda siyanür sızdığı iddiasıyla gündem olduğu da ortaya çıktı.

1200x675-cmsv2-01626a42-1a41-5960-8b24-ad5e8a9757a4-8237568-001.webp

FIRAT NEHRİ İÇİN DE UYARDI

Kahin, siyanürün Fırat Nehri’ne akmasın ilişkin ise “Zor bu, toprak illa ki emecek, havuz alanından çıktıktan sonra bulaş riski kaçınılmaz” diyerek uyardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar