Beşiktaş'ın Ersin için istediği rakam ortaya çıktı

Beşiktaş'ın Ersin için istediği rakam ortaya çıktı
Beşiktaş Yönetimi son olarak Salzburg'un gündeminde olan Ersin Destanoğlu'nun bonservisini 6 milyon euro olarak belirlerken; olası ayrılık durumunda eldivenler genç kaleci Emre Bilgin'e devredilecek.

BEŞİKTAŞ'IN ERSİN İÇİN İSTEDİĞİ RAKAM ORTAYA ÇIKTI

Beşiktaş''ın altyapısında yetişen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ersin Destanoğlu Avrupa devlerinin takibi altına girdi. Kara Kartal''ın kalesinde sağladığı başarılı performansla Fransa''dan; Nice, Nantes ve Lyon, Avusturya''dan da Salzburg ile temasa geçilmesine rağmen o dönem yapılan görüşmelerde herhangi bir sonuç alınamamıştı. Son zamanlarda özellikle kadrosuna kattığı isimlerle dikkat çeken Beşiktaş''ta önümüzdeki günlerde Ersin Destanoğlu konusunda hareketli saatler yaşanabilir. 

6 MİLYON EURO İLE BONUSLAR DA OLACAK

Fanatik''in haberine göre menajerler tarafından bonservisi sorulan file bekçisi için Beşiktaş Yönetimi''nin 6 milyon Euro ve bonuslar talep ettiği belirtildi. Ersin''in olası transferi konusunda siyah beyazlı ekip kaleyi teknik direktör Valerien Ismael''in de çok güvendiği 18 yaşındaki Emre Bilgin''i teslim edeceği kaydedildi.

21 yaşındaki Ersin Destanoğlu bugüne kadar 85 maçta forma giydi ve kalesinde 102 gol gördü. Ersin siyah beyazlı forma altında lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar