Ersin Destanoğlu, Fransa yolcusu!

Ersin Destanoğlu, Fransa yolcusu!
Ligue 1 ekibi Nice, uzun süredir ilgilendiği Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istiyor. Daha önce yaptığı teklif siyah beyazlılar tarafından reddedilen Fransızlar, 7 milyon Euro'luk teklifle Beşiktaş Yönetimi'ni ikna etti ve imza aşamasına gelindi. İşte detaylar...

Ersin Destanoğlu için Nice''ten gelen teklifleri reddeden Beşiktaş, sonunda Nice''in istediği rakama çıkarmayı başardı. Fransa ekibinin birinci kalecisi Walter Benitez''i PSV''ye gönderdikten sonra, genç file-bekçisinin transferinde vites artırdı.

Akşam''ın Fransız basınından aktardığı habere göre; Nice, Walter Benitez''in ayrılmasının ardından Ersin için bir kez daha Beşiktaş''ın kapısını çaldı. Siyah beyazlılar ile birçok defa görüşen Nice, son yaptığı teklifin üzerine çıktı.

BEŞİKTAŞ''IN KASASINI ERSİN DOLDURACAK

Siyah beyazlılar, Ligue 1 ekibi ile 7 milyon Euro bonservis bedelinde anlaştı. İki kulüp Ersin Destanoğlu için bonuslarda da anlaşırsa transfer tamamlanmış olacak. Siyah beyazlı kulüp bu transferi 7 milyon Euro bonservis bedeli ve bonuslarla tamamlamayı başarırsa, altyapısından çıkan genç kalecinin satışından büyük bir gelir elde etmiş olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar