Ersan Şen hangi partiye katılacağını açıkladı

Ersan Şen hangi partiye katılacağını açıkladı
Siyaset üzerine yaptığı yorumlarla tanınan hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, canlı yayında hangi siyasi parti ile görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Türkiye siyasetine yönelik yorumlarıyla yıllardır televizyon ekranlarının değişmez isimleri arasında yer alan Prof. Dr. Ersan Şen, Sözcü TV canlı yayınında gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın kendisine yönelik "Benim duyduğum kadarıyla yerel seçimden sonra kurulacak bir parti Ersan Şen ile görüşme yapmış. Doğru mu diye kendisine soruyorum?" ifadelerini kullanması üzerine açıklamalarda bulunan Şen, iddialar hakkında şu şekilde konuştu:

"YAVUZ AĞIRALİOĞLU İLE GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ DOĞRU"

"Sayın Yavuz Ağıralioğlu sevdiğim bir insandır. İyi bir Türk milliyetçisidir. Görüştüğümüz doğrudur. Kendisi şu anda eğilim yoklaması yapmakta henüz kurduğu bir partiyi ya da onun adımlarını attığını duymadım. Eğer bir çalışma ortamı, birlikte hareket etme şansı olursa bunu değerlendireceğiz.

"TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BİR ÇATI ALTINDA BİRLEŞMELİ"

Ben Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin mümkün olduğunda bir cephe altında toplanmasını dileyenlerdenim. Bunun bu ülkede olabileceğini düşünüyorum. Mümkündür, bu ülkeyi seven insanlardır. Yavuz Bey ile de görüşmemiz olmuştur. Konuştuk ve bazı hususları değerlendirdik.

YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar