Elektrik süpürgesinin çekim gücünü 3'e katlayan temizlik yöntemi! Kirden tozdan eser kalmayacak

Elektrik süpürgesinin çekim gücünü 3'e katlayan temizlik yöntemi! Kirden tozdan eser kalmayacak
Temizlik yaparken elektrik süpürgenizin çekim gücünün azaldığını düşünüyorsanız bu haberimiz tam sizler için. Bu temizlik sırrını uyguladığınızda tozdan kirden eser kalmayacak. Elektrik süpürgenizin çekim gücü 3’e katlanacak.

Ev hanımlarının evi temizlerken en çok kullandığı alet hepimizin de bildiği gibi elektrik süpürgeleridir. Zaman içerisinde çekim gücü azalan elektrik süpürgesi tozların iyi alınmamasına, dip köşe temizliğinin yeterince iyi yapılmamasına yol açar. Size vereceğimiz bu pratik yöntemi uyguladığınızda tozdan kirden eser kalmayacak. İşte o yöntem...

Fantom.comtr'de paylaşılan içeriğe göre, Elektik süpürgesinin emiş gücünü arttırmak için düzenli makine temizliği yapılmalıdır. Aynı zamanda makine içerisinde yer alan toz torbasının da değiştirilmesi gerekmektedir. Toz torbası dolan makinelerde çekim gücü yavaşlamaktadır.

elektriksupurgesi-1-6ese-jpg.webp

ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİN PARÇALARINI ÇIKARIP TEMİZLEYİN

Elektrikli süpürgesinin parçalarını çıkarın, içlerine bir şeyin sıkışıp sıkışmadığını kontrol edin, fırçadan tiftikleri temizleyin ve deterjan kullanmadan ılık akan suyun altında yıkayın ve ardından kurumasını bekleyin.

TEMİZ HAVA AKIŞI PERFORMANSINI ARTIRIR

Güvenlik önlemleri için fişi çekin. Eğer süpürgenizin bir toz haznesi varsa, onu boşaltın. Ayrıca, filtreleri kontrol edip temizleyin ya da değiştirin. Temiz hava akışı, süpürgenin performansını artırır.

Toz veya kir, boruların içine sıkışmışsa, boruları hafifçe vurarak çıkartabilirsiniz. Vakumun hortumu genellikle tıkanıklıklara meyilli bir alan olabilir. Hortumu kontrol edin ve gerekirse temizleyin. Hortumu bükerek veya düzleştirerek içindeki tıkanıklıkları çözebilirsiniz. Elektrik süpürgenizin borularını düzenli aralıklarla temizlemek, performansını artıracak ve ömrünü uzatacaktır. Özellikle süpürme işleminden sonra boruları temizlemek alışkanlık haline getirilmelidir.

elektriksupurgesi-12-olrc-jpg.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar