Ataman'dan Messina hakkında: ‘O bana hep 'Ergin Ağabey' der’

Ataman'dan Messina hakkında: ‘O bana hep 'Ergin Ağabey' der’
THY EuroLeague playoff serisi öncesi Anadolu Efes Stüdyo'ya konuk olan Ataman, play-off ve final four süreci hakkında açıklamalar yaptı.

Turkısh Airlines Euroleague play-off maçında, temsilcimiz Anadolu Efes, İtalya’nın köklü takımı Olimpia Milano ile karşılaşacak. Bu karşılaşmalar öncesi, Anadolu Efes Stüdyo''ya konuk olan Ataman, bazı açıklamalarda bulundu.

AX Armani Exchange Milano’nun baş antrenörü Messina hakkında da yorum yapan Ataman şunları söyledi:

"Ettore benim saygı duyduğum, daha antrenörlüğe ilk başladığım yıllarda idolüm olan, takip ettiğim bir hoca. İtalya''da ilk antrenörlük yaparken daha 32-33 yaşındaydım. Ettore, EuroLeague şampiyonu olmuş ve Avrupa''nın en önemli antrenörüydü, bu dediğim 20 sene önce. EuroLeague''de 5 kere şampiyon oldu. NBA''da uzun yıllar boyunca Gregg Popovich''in birinci yardımcılığını yaptı. İtalya Milli Takımı''nı çalıştırdı. Çok tecrübeli bir antrenör. Çok değerli bir insan. Kişiliğini de çok severim. Aramızda espriler de var. O bana hep ''Ergin Ağabey'' der. Ben ona hep çok hürmet ederim. Normal maçlarda yemeğe de çıkarız maçlardan önce. Playoff olduğu için şimdi olmaz, herkes kendi kabuğunda olacak. EuroLeague''de faal antrenörler içinde en tecrübeli antrenör. Messina''nın takımlarında bunu görebiliyoruz. Onu iyi tanıyorum. Zayıf olduğu bazı yönler var. Satrancı bunun üzerine oynayacağız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar