Eren Ali Bingöl kimdir? CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Eren Ali Bingöl aslen nereli, kaç yaşında, evli mi?

Eren Ali Bingöl kimdir? CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Eren Ali Bingöl aslen nereli, kaç yaşında, evli mi?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Eren Ali Bingöl oldu. Peki Eren Ali Bingöl kimdir? CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Eren Ali Bingöl aslen nereli, kaç yaşında, evli mi?

Eren Ali Bingöl kimdir?

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İstanbul Tuzla Belediye Başkan adayı Eren Ali Bingöl oldu. Eren Ali Bingöl'ün nereli olduğu ve yaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Eren Ali Bingöl kimdir? CHP Tuzla Belediye Başkan adayı Eren Ali Bingöl aslen nereli, kaç yaşında, evli mi?

EREN ALİ BİNGÖL KİMDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tuzla İlçe Başkanlığı 12. Olağan Kongresi'nde yapılan seçimde Eren Ali Bingöl, CHP Tuzla İlçe Başkanı olarak seçildi.

Eren Ali Bingöl, memleketi Bingöl olan ve avukatlık mesleğini icra eden bir isimdir. 2013 yılında CHP üyeliğine katılan Bingöl, siyasete aktif olarak atılmış ve 2014-2017 yılları arasında CHP Tuzla İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Sekreterliği görevlerini üstlenmiştir. Ayrıca CHP Parti Okulu Eğitmeni olarak "Sandık Güvenlik Eğitimleri" vermiş ve 31 Mart Yerel Seçimleri ile 23 Haziran Seçimleri'nde Tuzla İlçe Seçim Kurulu Temsilciliği görevlerinde bulunmuştur. Eren Ali Bingöl, şu anda 3 yıldır serbest avukatlık yapmakta olup ileri derecede İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar