Operasyon başlatıldı: Tek bir terörist kalmayıncaya kadar devam!

Operasyon başlatıldı: Tek bir terörist kalmayıncaya kadar devam!
İçişleri Bakanı Soylu, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Batman'da "Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Operasyonu"nun başlatıldığını duyurdu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır, Bingöl, Muş ve Batman illerinde gerçekleşecek "Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Operasyonu"nun başlatıldığını bildirdi.

Bakan Soylu, incelemelerde bulunduğu Diyarbakır''ın Lice ilçesi kırsalındaki Vali Aydın Arslan Üs Bölgesi''nde yaptığı açıklamada, 3650 personelin katılımıyla "Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Operasyonu"nun başlatıldığını kaydetti.

TEK BİR TERÖRİST KALMAYANA KADAR!

Bakan Soylu, ''Eren Abluka 18 Operasyonu'' ile ilgili konuştu. Soylu "Terör örgütünün bu bölgedeki varlığını kurutacağız. 3650 personelimizle harekat başladı, tek bir terörist kalmayana kadar sürecek" dedi.

21-24 ARASI TERÖRİST VAR

Soylu yaptığı açıklamada: “Bu bölgede yaklaşık bazen farklı bölgelere de geçiş olabiliyor; 21-24 arası terörist olduğunu biliyoruz. Bazen farklı bölgelere kayış söz konusu olabilir. Hedefimiz bu teröristleri bu alandan temizlemektir” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar