Erdoğan'ı kızdıran tartışma!

Erdoğan'ı kızdıran tartışma!
Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tank Palet fabrikasıyla ilgili açıklamalarının Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı çok öfkelendirdiğini belirtti.

AKP Grup Toplantısı’nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun tank palet fabrikasıyla ilgili açıklamalarına cevap veren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu duruma çok öfkelendiğini belirten Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında “Öyle öfkelenmişti ki neredeyse tank palet fabrikasını bırakıp bizzat tanka binip Kılıçdaroğlu’na hücum edecek gibi bir hali vardı.” diye yazdı.

İşte Abdülkadir Selvi’nin yazısından o bölüm;

AK Parti grubu nedeniyle bakanlar Meclis’teydi. Onlarla sohbet etme imkânı bulduk. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup konuşmasını izledik. Muhalefet cephesindeki hareketliliğe kulak verdik. Görünen o ki, 2020 yılıyla birlikte gündem yeniden iç siyaset olacak.

İster Barış Pınarı harekâtı olsun, ister Trump’la görüşme... Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde bir madde var ki o hiç değişmiyor. “Bay Kemal” diye seslendiği CHP Genel Başkanı’yla ilgili eleştirilerinden söz ediyorum. Erdoğan, tank palet fabrikasıyla ilgili tartışmalar üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Öyle öfkelenmişti ki neredeyse tank palet fabrikasını bırakıp bizzat tanka binip Kılıçdaroğlu’na hücum edecek gibi bir hali vardı. Kılıçdaroğlu’nun, tank palet fabrikasıyla ilgili sözlerinin toplumun bir kesiminde oluşturduğu soru işaretleri belli ki Erdoğan’ı rahatsız ediyor.

CHP Genel Başkanı da altta kalır mı? O da Erdoğan’a yanıt verdi. Bu tartışma bitmez. O nedenle daha çok ben saldırıya uğrayan başörtülülerle ilgili açıklamasıyla meşguldüm. CHP Lideri, “Başörtülü iki kızımıza saldırı yapıldı. Kendilerini aradım, morallerinin bozulmamasını istedim. ‘Bu ülkede bu tür provokasyonlar olabilir ama asla üzülmeyin’ dedim. ‘Moralinizi bozarsanız bunların amacına ulaştığını gösterirsiniz’ dedim. Hiç kimsenin yaşam tarzına müdahale edilmesini asla ve asla kabul etmiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar