Erdoğan'ı destekleyen kadın aldığı maaşı açıkladı: Bana göre her şey ucuz

Erdoğan'ı destekleyen kadın aldığı maaşı açıkladı: Bana göre her şey ucuz
'UBE Haber' isimli Youtube kanalına konuşan bir kadın vatandaş, söyledikleriyle herkesi şaşkına çevirdi. Kadın vatandaş, "Bana göre ucuzluk var. Çünkü başımda Reisim var. Reis başımda olsun da hiçbir şey alamasam da olur" dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Türkiye her sabah yeni bir zam dalgasıyla güne başlarken, ülkenin dört bir yanında zam konusuna dair sokak röportajları yapılmaya devam ediyor.

Röportajlarda zamlardan yakınan vatandaşların yanı sıra bu durumu kabullenmiş vatandaşların olması da dikkat çekiyor. UBE Haber isimli Youtube kanalına konuşan bir kadın vatandaş, söyledikleriyle çok tartışıldı.

Kendisine fiyatları sorup mikrofon uzatan muhabire, kadın vatandaş "Bana göre ucuzluk var. Çünkü başımda Reisim var. Reis başımda olsun da hiçbir şey alamasam da olur.'' dedi. Lavaş işinde çalıştığını söyleyen vatandaş, asgari ücretten bir tık fazla kazandığın dile getirdi.

5 bin lira kira verdiğini belirten vatandaş, “Geriye kalan 10 bin lira bana fazla” dedi. Kendisine istediği her şeyi alabildiğini söyleyen kadın vatandaş, muhabiri adeta şaşkına çevirdi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar