Memduh Bayraktaroğlu: Erdoğan, istemeden Zafer Partisi'ne omuz vermeye devam ediyor

Memduh Bayraktaroğlu: Erdoğan, istemeden Zafer Partisi'ne omuz vermeye devam ediyor
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Hatay’da polis ve jandarma ekiplerince durdurulurken bu hamlenin Ümit Özdağ’a çok büyük kazanımlar sağlayacağı iddia edildi.

''ERDOĞAN'DAN ÜMİT ÖZDAĞ'A BÜYÜK KIYAK''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay''a giderek Suriye sınırına sembolik ilk mayını döşeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bağlı olan polis ve jandarma ekipleri Ümit Özdağ’ı Hatay il sınırları girişinde durdurarak Hatay’a girmesini engellediler. Saatler sonra Hatay Valiliği''nin giriş engelini kaldırmasıyla kente giren Ümit Özdağ, a burada vatandaşlara seslendi.

ERDOĞAN’DAN ÖZDAĞ’A BÜYÜK KIYAK

Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istemeden Ümit Özdağ’a çok büyük iyilik yaptıklarını belirtti. Bir zamanlar Recep Tayyip Erdoğan’ı siyasetin başrolüne getiren engellemeleri Ümit Özdağ’a iktidar eliyle yapıldığını öne süren Bayraktaroğlu “Erdoğan, kendisini siyasi figüranlıktan aktörlüğe…Ve hatta… Başrole yükseltenlerin yaptığı hataların daha kötüsünü: Ümit Özdağ için yapıyor… Bunu “bilerek” yaptığına ihtimal bile veremem… O halde amacı ne?.. Ümit Özdağ’ı yukarı itip, Millet İttifakı’nı zayıflatmak mı?.. Yoksa… Birileri Erdoğan’ın zaten yitirilmiş itibarını… Daha da örselemek mi istiyor?…” diye yazdı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar