Erdoğan'dan sonra Nebati'den de marketlerde ucuzluk açıklaması geldi

Erdoğan'dan sonra Nebati'den de marketlerde ucuzluk açıklaması geldi
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde 30'dan fazla üründe yarın (15 Ağustos Pazartesi) itibarıyla başlayacak indirim hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den açıklama geldi. Bakan Nebati, bu adımın zincir marketler tarafından da takip edilmesini beklediklerini dile getirdi.

BAKAN NEBATİ'DEN MARKETLERE YENİ ÇAĞRI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın gıda enflasyonunun önüne geçilmesi için verdiği talimat üzerine atılan adımla Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde yarından itibaren 30''dan fazla gıda ürününde indirimli satışlar başlıyor. Bakan Nebati söz konusu uygulamaya ilişkin açıklama yaptı.

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım kredi kooperatiflerinin kâr amaçlı kurulmadığına dikkat çekerek bu marketlerdeki ürünlerin fiyatlarının indirilmesi talimatını vermişti. Bunun üzerine bin 400 marketteki 30''dan fazla tüketim maddesinde fiyatların indirilmesi için harekete geçildi.

İNDİRİM UYGULANACAK ÜRÜNLER BELLİ OLDU

Tarım Kredi Kooperatifleri de indirim gelecek ürünlerin listesini açıkladı. İndirim uygulanacak ürünlerde, bir evin ihtiyacı olan temel gıda ürünlerinin tamamının listeye alındığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar