Erdoğan’dan Mehmet Şimşek hakkında açıklama yaptı

Erdoğan’dan Mehmet Şimşek hakkında açıklama yaptı
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında geçen ay görüştüğü eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hakkında yorumda bulundu.

Aktif siyasete girmeyi düşünmediğini belirten eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili de açıklama yapan Erdoğan ‘Ekonomi politikalarımızı daha da güçlendirmek için ciddi hazırlıklar yürütüyoruz. Mehmet Şimşek’in koordinasyonundaki ekip bu doğrultuda hazırlıklar yapıyor’ yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz ay Erdoğan, AKP iktidarları döneminde Maliye Bakanlığı ve ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcılığı yapan Mehmet Şimşek ile buluşmuştu. AKP Genel Merkezi''ndeki görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Mehmet Şimşek, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız ile akşam saatlerinde AKP Genel Merkezi’nde son derecede samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teşekkür ederim. Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım. Ancak yurt dışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum’ dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar