Erdoğan'dan CHP'ye ‘kent uzlaşısı’ tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil

Erdoğan'dan CHP'ye ‘kent uzlaşısı’ tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
CHP'yi sert bir şekilde eleştiren Erdoğan, “Kent uzlaşısı diye bir şey uydurdular, kimin eli kimin cebinde belli değil.” sözlerini kullandı.

Yerel seçime 18 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmalarını bugün Şırnak ve Mardin’de sürdürdü. Erdoğan her iki ilde de AK Parti mitinglerine katılarak konuşma gerçekleştirdi.

"KENT UZLAŞISI" ELEŞTİRİSİ

Erdoğan Mardin’deki konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi’ni eleştirdi. “Kent uzlaşısı diye bir şey uydurdular, kimin eli kimin cebinde belli değil.” diyen Erdoğan, “Belediyeleri DEM’le beraber yönetecekler ve DEM’siz yönetilecekler diye ikiye ayırmışlar. Bununla kalmamış DEM’lileri kapısından girecekleri ve giremeyecekleri belediyeler diye paylaşmayı ihmal etmemişler.” ifadelerini kullandı.

"FİLİSTİN KONUSUNDA BİZE DERS VEREMEZLER"

Gazze konusu üzerinden asılsız ithamlarla AK Parti ve Cumhur İttifakı’ndan oy koparılmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, “‘Hamas terör örgütüdür’ diyen CHP’nin listelerinden Meclis’e girenler, bilerek veya bilmeyerek CHP’nin seçim stratejisine hizmet edenler Filistin konusunda bize ders veremezler.” diye konuştu.

KORUMA EKİBİ KAZA GEÇİRDİ: 1 POLİS ŞEHİT

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Şırnak ziyareti sonrasında İdil ilçesinde bir trafik kazası yaşandı. Kazada 1 koruma polisi şehit oldu, 2 polis de yaralandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit polis memurunun Fırat Der olduğunu açıkladı.

Erdoğan, Mardin mitinginde şehit olan polis memuru Fırat Der’e Allah’tan rahmet diledi. Erdoğan, “Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar