Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı

Erdoğan'dan 28 Şubat mesajı
Türk siyaset tarihine ''postmodern darbe'' olarak geçen 28 Şubat'ın 25'inci yıl dönümüne ilişkin açıklama yapan Erdoğan, ''Milletimiz o meşum günlerde, dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul''da Şule Yüksel Şenler Vakfı''nın düzenlediği toplantıda konuştu. Erdoğan konuşmasında uzun bir 28 Şubat demeci verdi.

Toplantı da yaptığı açıklamalarının tamamı şu şekilde:

''''Milletimiz o meşum günlerde (28 Şubat) dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır. Bu millet, darbecileri ve darbecilere destek verenleri önce sandıkta, ardından da maşeri vicdanda mahkum etmiştir. Şule Yüksel Abla, evliliğimize vesile olmasının yanı sıra ülkemizin en karanlık dönemlerinde verdiği mücadele ile bizlere rehberlik etti. Şule Yüksel Hanım eserleriyle yazılarıyla kendini öz yurdunda garip öz vatanında parya hisseden milyonlarca gence cesaret ve umut aşıladı. 81 yıllık ömrü boyunca defalarca tehdit edildi, hayatına kastedildi. Biz bugün burada fikrin, inancın, düşüncenin mücadelesinin ardından gidenlerle bu toplantıyı yaparken diğer tarafta başkaları başka tür toplantılar yapıyorlar. Az önce ''Şule'' belgeselinde de izlediğimiz gibi bu ülkede demek ki bu bağımsızlık mücadelesini verenler olduğu gibi bunun aksinin mücadelesini verenler de var, kıyamete kadar da olacak.''''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar