Erdoğan seçimleri kazanmak için son kozunu oynayacak: AKP’nin hedefindeki kişiler belli oldu

Erdoğan seçimleri kazanmak için son kozunu oynayacak: AKP’nin hedefindeki kişiler belli oldu
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Seçim çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 40'tan fazla ilde miting yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son güne kadar sahada olacağı öğrenildi.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, Türkiye'de siyasi atmosfer giderek ısınıyor. 60 milyonu aşkın seçmenin sandık başına gideceği bu önemli süreçte, sonuçları belirleyecek olan faktörlerden biri de kararsız seçmenin tercihleri olacak. Siyasi partiler, son günlerde özellikle bu kararsız kesime odaklanarak propaganda çalışmalarını yoğunlaştırdılar.

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan'ın haberine göre, AKP, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yüz yüze temasları artırarak vatandaşlarla daha fazla bir araya gelmeyi hedefliyor.

1 MİLYON 32 BİN 610 GENCİN DE DESTEĞİ KRİTİK

İftar ve sahur programları aracılığıyla seçmenle buluşan AKP teşkilatı, sadece kararsız seçmenleri etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda ilk defa sandık başına gidecek olan 1 milyon 32 bin 610 gencin de desteğini kazanmaya çalışıyor.

İLÇELERDE MİNİ MİTİNGLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise seçim çalışmalarını sürdürmek için yoğun bir tempo içerisine girdi. Şu ana kadar 40'tan fazla ilde miting düzenleyen Erdoğan, son güne kadar sahada olacak. Bugün Tokat ve Çorum'da miting yapacak olan Erdoğan'ın, hafta boyunca Aksaray, Yozgat, Diyarbakır, Batman, Kocaeli ve Bursa gibi illerde vatandaşlarla buluşması bekleniyor.

Son günlerde ise, geçmiş seçimlerde olduğu gibi İstanbul'un ilçelerinde mini mitingler düzenlemesi öngörülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar