Erdoğan maçtan sonra Arda Güler'i telefonla aradı, öve öve bitiremedi

Erdoğan maçtan sonra Arda Güler'i telefonla aradı, öve öve bitiremedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galler'e attığı tarihi golden sonra Arda Güler'i arayarak tebrik etti. Erdoğan Güler'e yoğun övgüde bulundu.

MEHMET AKİF ERDEM-GÜNBOYU

UEFA EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubu dördüncü maçında A Milli Futbol Takımı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda karşılaştığı Galler’i konuk etti.

Türkiye, Umut Nayir ve Arda Güler'in golleriyle rakibini 2-0’lık skorla mağlup ederek, D grubundaki puanını 9’a yükseltti.

Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler, 18 yaş 114 gün ile A Milli Takım tarihinde resmi maç golü atan en genç oyuncu oldu.

Öte yandan Güler 4. kez giydiği milli formayla ilk golünü atmayı başardı.

Maçtan sonra genç oyuncuyu arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arda gözlerinden öpüyorum. Gerçekten muhteşem bir goldü. Bunlar çok istisna goller. Bakış, o ters köşeye atışın çok çok güzeldi. Gözlerinden öpüyorum" dedi.

Hakan Çalhanoğlu’nu arayarak takım için mesaj gönderen Erdoğan şunları söyledi:

"Hepinizi tebrik ediyorum. Başından sonuna kadar izledim. Gerçekten bu akşam ayrı bir iftihar yaşattınız bizlere. Letonya maçında sıkıntılıydık ama bu akşam daha rahattı. Neticesi iyi oldu. Hepsine benden selamlar. Hepsini gözlerinden öpüyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar