Erdoğan köşesine çekildi sessiz sedasız hazırlanıyor: AKP tedirgin bekleyiş sürüyor

Erdoğan köşesine çekildi sessiz sedasız hazırlanıyor: AKP tedirgin bekleyiş sürüyor
Gazeteci Kürşad Oğuz Halk TV'de, AKP kulislerinde dolaşan iddiaları paylaştı. Erdoğan’ın sadece ailesiyle görüştüğünü aktaran Oğuz, AKP’de tedirgin bir bekleyişin olduğunu söyledi.

Gazeteci Kürşad Oğuz, son dönemde AKP içerisinde önemli değişikliklerin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partinin başkanlığından ayrılma olasılığının gündemde olduğunu aktardı.

Oğuz'un paylaştığı kulis bilgilerine göre, AKP çevrelerinde Kabine'de büyük bir revizyonun yaşanacağı ve Erdoğan'ın partinin başkanlığını bırakabileceği spekülasyonları dolaşıyor.

oguz.jpg

"ERDOĞAN KİMSEYLE GÖRÜŞMÜYOR"

Halk TV'de yayımlanan 'Aslında' programında siyaset gündemi değerlendirilirken, Program Koordinatörü Kürşad Oğuz, AKP içerisinde dolaşan dedikoduları izleyicilerle paylaştı. Oğuz'un aktardığına göre, AKP çevrelerindeki kaynaklar, Erdoğan'ın geleceği konusunda belirsizlik içinde olduklarını ve sadece birkaç yakınıyla bu konuda görüştüğünü ifade ediyorlar.

MKYK VE MYK'DA DEĞİŞİM OLABİLİR

Oğuz'un açıklamalarına göre, AKP içerisinde büyük değişikliklerin yaşanacağı ve Nisan ayındaki kongrenin Kasım'da gerçekleşeceği söylentileri dolaşıyor. Ayrıca, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu ile Merkez Yürütme Kurulu'nda da değişikliklerin tartışıldığı belirtiliyor.

ereogan.jpg

ERDOĞAN BAŞKANLIĞI BIRAKACAK İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP Genel Başkanlığı görevini bırakabileceği yönünde dikkat çeken bir iddiada daha bulunan Oğuz, AKP içerisindeki bu belirsizlik ve spekülasyonlar, partinin geleceği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliği konusundaki tartışmaları daha da alevlendirdiğini belirtti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar