Erdoğan’ın Gaye Erkan ile gizli gizli yaptığı planı ortaya çıktı: Meğer Türkiye’de bunun için kalmış

Erdoğan’ın Gaye Erkan ile gizli gizli yaptığı planı ortaya çıktı: Meğer Türkiye’de bunun için kalmış
Gazeteci Barış Pehlivan'ın iddiasına göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’a yerel seçim sonrası dikkat çeken bir vaatte bulundu.

Babasına makam odası ve makam aracı verdiği iddialarıyla gündem gelen daha sonra ise Merkez Bankası başkanlığı görevinden istifa eden Hafize Gaye Erkan yeni bir kulis bilgisi ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde ailesiyle lüks bir otelde tatil yaptığı öne sürülen Erkan’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni bir görev vaat ettiği iddia edildi.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan bugünkü yazısında, “Cumhurbaşkanı Erdoğan veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan’a “seçim sonrasını bekle” demiş. Ve yerel seçimler sonrasında Erkan’a yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunmuş” ifadelerini aktardı.

Bu nedenle Erkan’ın Türkiye’den ayrılmadığını belirten Pehlivan, “Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan’ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete’de okursak hiç şaşırmayalım” ifadelerini kullandı.

Pehlivan’ın yazısından ilgili kısım şöyle:

“Daha yakın zamana kadar neleri tartışıyorduk…

Merkez Bankası başkanı neden annesinin yanında kalıyor, babası personel kovma yetkisine mi sahip? Evet, Hafize Gaye Erkan’dan bahsediyorum.

Sonrası malum… Eski başkan o dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü. “Bana çok belden aşağı vuruldu” dedi. Sonrası “görevden affını isteme” ya da “görevden alınma” olarak karşımıza çıktı.

Peki, ardından ne oldu?

‘BU NEDENLE ABD’YE DÖNMEMİŞ’

Yani Hafize Gaye Erkan şimdi nerede?

Duydum ki…

Cumhurbaşkanı Erdoğan veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan’a “seçim sonrasını bekle” demiş. Ve yerel seçimler sonrasında Erkan’a yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunmuş.

İşte bunun üzerine Hafize Gaye Erkan da ABD’ye dönmemiş ve memlekette kalmış. Hatta İstanbul’un en gözde otellerinden birinde bir ay yaşamış ancak yakın zamanda oradan da ayrılmış. Duydum ki onun da içinde Türkiye’de kalmak yatıyormuş.

Yani…

Yanisi şu: Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan’ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete’de okursak hiç şaşırmayalım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar