Erdoğan-Asiltürk görüşmesi ardından SP'deki sarsıntı devam ediyor Temel Karamollaoğlu'ndan şaşırtan hamle

Erdoğan-Asiltürk görüşmesi ardından SP'deki sarsıntı devam ediyor Temel Karamollaoğlu'ndan şaşırtan hamle
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile görüşmesi sonrası parti içindeki tartışmalar devam ederken Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'ndan dikkat çeken bir hamle geldi.Sosyal medya hesaplarından yayımladıkları videolarla genç kuşağın dikkattini çeken Saadet Paritisi'nden yeni bir hamle daha geldi.

Sosyal medyada yayınladığı videolar ile özellikle Z kuşağının dikkatini çekmeye çalışan Saadet Partisi'nden yeni bir hamle geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de en çok tıklanan sosyal medya platformlarından Ekşi Sözlük'te Cumhurbaşkanı adaylığı için nabız yokladığı görüldü.

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayı belirsizliğini korurken sosyal medyada ortaya çıkan bir ayrıntı dikkat çekti. Saadet Partisi adayı Temel Karamollaoğlu için açılan "Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adayı olsa oy verir misin" şeklinde açılan başlığa binlerce yorum geldi. Karamollaoğlu'nun Ekşi Sözlük'te açılan başlıkla adaylık için nabız yokladığı belirtiliyor.

Yorumlarda Karamollaoğlu'nun adaylığına destek verenler kadar "Kesinlikle oy vermem" diyenlerin de olduğu görüldü. Son dönemde sosyal medya platformlarında yayınladığı videolarla genç kuşağa yönelik hamleler yapan Saadet Partisi'nin Ekşi Sözlük'teki yorumlar sonrası Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu oldu. Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı adaylığı için çatı adaya mı yoksa her partinin kendi adayını mı çıkarmasına sıcak baktığına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

24 SAATTEN FAZLA ANA SAYFADA KALDI

Ekşi Sözlük'te her gün açılan binlerce başlık 24 saat içinde hızla değişirken Karamollaoğlu ile ilgili açılan başlığın 24 saatten fazla bir zamandır ana sayfada kalması ise dikkat çeken bir başka unsur oldu.

eksi-seyler.jpg

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın SP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk ile iftarda bir araya gelmesinin ardından Milli Görüş cephesinde yeniden “son günlerdeki icraatları nedeniyle partinin Cumhur İttifakı’nda yer alması gerektiğine yönelik görüşlerin ağırlık kazandığı” dillendirilirken, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun bu durumdan hayli rahatsız olduğuna dikkat çekilmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar