MHP tabanı kaynıyor... Bahçeli'den teşkilatlara Soylu sopası

MHP tabanı kaynıyor... Bahçeli'den teşkilatlara Soylu sopası
Kulislerde; "Acaba Bahçeli, Süleyman Soylu'ya sahip çıkarak teşkilatlara aba altından sopa mı gösteriyor? Teşkilatları baskı altına almak mı istiyor?" yorumları yapılıyor.

GÜNBOYU-KULİS

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıkıp, CHP ve İYİ Parti'ye ağır bir dille sataştı. Bahçeli'nin, organize suç örgütü iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in ifşaatlarıyla ile ortaya konulan yolsuzluk olaylarına ise değinmedi. 

GERİ DÖNÜŞÜ OYMAYAN YOL

Bu durumdan uzun süredir rahatsız olan MHP tabanında tepkiler giderek artırıyor. Teşkilatlardan zaman zaman yükselen AKP'ye yönelik tepki açıklamaları, MHP Genel Merkez Yönetimi'ni de sıkıntıya sokuyor. Zaten son haftalarda MHP grup toplantılarına milletvekillerin az sayıda katılmaları da bu rahatsızlığı ortaya koyuyor. Kulislerde; "Acaba Bahçeli, Süleyman Soylu'ya sahip çıkarak teşkilatlara aba altından sopa mı gösteriyor? Teşkilatları baskı altına almak mı istiyor?" diye konuşuluyor. AKP ve Soylu'ya açık desteği için "Bahçeli artık geri dönülmeyen tehlikeli yola girmiş" yorumu yapılıyor. AKP kulislerinde ise, Bahçeli'nin grup toplantılarındaki sert üslubunun tavsip edilmediği, memleketin birleştirici bir üslup ve eyleme ihtiyacı olduğu dile getiriyor.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar