Erdoğan '300 milyar dolar getireceğim' diyen Kılıçdaroğlu'na ilk kez yanıt verdi

Erdoğan '300 milyar dolar getireceğim' diyen Kılıçdaroğlu'na ilk kez yanıt verdi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 2 ila 5 yıl içinde 300 milyar dolarlık yatırım getireceğim vaadine Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan İstanbul Finans Merkezi açılışında yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, "Tarihte İstanbul, nasıl bu ülkenin finans merkeziyse şimdi yeniden bu finans merkezi olma görevini üstleniyor, hayırlı olsun." dedi.

“BATILI TEFECİLERDEN 300 MİLYAR DOLAR DİLENME”

Kılıçdaroğlu''nun yabancı yatırımcıdan 300 milyar dolar getirme vaadini eleştiren Erdoğan konuşmasına böyle devam etti:

Muhalefetin Türkiye''yi yönetebilecek, ülkemizi hedeflerine ulaştırabilecek hiçbir vizyonu olmadığı ortaya çıkmıştır. Bu da 2002 öncesinde ülkemizin neden geri kaldığını göstermiştir. Her şeyi bedava verme... Batılı tefecilerden 300 milyar dolar dilenme... IMF reçetelerine teslim olma gibi sayısız abuk sabuk vaadi konuşmaya değer bulmuyorum. 300 milyar dolar İngiltere''den getirecekmiş! Demek ki tefecilerle anlaştı, onlar ona sözler verdiler o da burada aktarıyorlar. Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Böyle bir safsata, yalan yolan, hile görmedim. SSK''yı batıran bu değil mi?

Bakkal hesabı yapacak kadar ekonomi bilgisi olan herkes bunlarla ekonominin idare edilmeyeceğini görüyor. Bu millet, 25 yıl önce 2 anahtar vaadi ile dolaşanların, kendini elindeki anahtarlardan ettiğini unutmaz."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar