Erden Timur en büyük pişmanlığını açıkladı: "Bizim de tecrübesizliğimiz..."

Erden Timur en büyük pişmanlığını açıkladı: "Bizim de tecrübesizliğimiz..."
Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, tv100 ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Timur, görev süresi boyunca yaşadığı en büyük pişmanlığı da izleyicilerle paylaştı.

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum''un bu haftaki konuğu iş insanı ve Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur oldu. Süper Lig''de lider durumda olan sarı-kırmızılı takımın transfer politikalarının başında olan ve Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata ve Nicolo Zaniolo gibi yıldızların sarı-kırmızılı formayı giymesinde başrol oynayan başarılı iş insanı ve yönetici Erden Timur, Alanyaspor mücadelesinden sonra yaptığı konuşmada kullandığı "Bu ligi bitirmeyiz" ifadesine açıklık getirdi. 

EŞİM "KENDİNİ GÖRDÜN MÜ?" DEDİ

Timur, ''''O maç sonrasında çıkmak yanlıştı, çok sinirliydim. Bir daha da çıkmadım. Bizim de tecrübesizliğimiz... Kasıt, bu lig bu şekilde nasıl biter idi. Benim söylediğim şey maksadını nasıl aştıysa, bunun sürekli gündeme gelmesi de maksat dışında. Eşim, ''Kendini gördün mü?'' dedi. Bir arkadaşım söyledi, ''Ben bunu demedim'' dedim. Birlikte izledik, demişim. Bu sanırım beni yıllarca takip edecek. İnsanın hissiyatını ifade etmesi bence çok doğru ama söylemek istemediği bir şeyi söylemesi ve sonrasında bunun hakkında özür dilemesi de doğru'''' şeklinde konuştu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar