Enkaz altında kalan kızı için Hatay'a giden baba kalp krizi geçirdi

Enkaz altında kalan kızı için Hatay'a giden baba kalp krizi geçirdi
Merkez üssü Kahramanmaraş'ta ve 10 ili ciddi etkileyen deprem sonrası enkaz altında kalan kızı için Hatay'a giden 52 yaşındaki yurttaş kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Meydana gelen depremler sonrası enkaz altında kalan kızı için Hatay''a giden baba kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

AA''nın haberine göre; Hatay''da enkaz altında kalan kızının kurtarılmasını beklerken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden imam Adem Dalaslan''ın cenazesi, memleketi Yozgat''ta toprağa verildi.

52 yaşındaki Adem Dalaslan,Hatay''da enkaz altında kalan kızının kurtarılmasını beklerken kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Adem Dalaslan''ın cenazesi, memleketi Yozgat''ta toprağa verildi.

Yozgat''ın Şefaatli ilçesinde imam olarak görev yapan baba Adem Dalaslan, Hatay''da Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde 6 ay önce sosyal güvenlik uzmanı olarak işe başlayan kızı Büşra Dalaslan''ın (25), depremde enkazda kaldığını öğrendi.

Eşi ile bir çocuğu enkazdan çıkmayı başaran Dalaslan, kızının kurtarılması beklerken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Büşra Dalaslan''ın hâlâ enkaz altında bulunduğu belirtiliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar