Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? Filmin konusu nedir?

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? Filmin konusu nedir?
2018 yılında vizyona giren filmin yönetmenliğini Kamil Çetin yaparken senaristliğini Enver Sülük, Büşra Nur Karahan üstlenmektedir. Sosyal medya fenomeni Enes Batur'un yaşadıklarını konu edinen filmin başrolünde Enes Batur'un kendisi yer alırken, Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy gibi başarılı oyuncular da filmde anne ve baba karakterlerine can veriyor.

Enes Batur'un filminin konusu nedir

Komedi türündeki film bu akşam televizyonda izleyicisi ile buluşacak. Peki Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi konusu nedir? Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi oyuncuları kimlerdir?

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Fenomen Enes Batur'un yanı sıra pek çok YouTuber'ın ve ünlü oyuncuların da yer aldığı filmin konusu merak ediliyor. Peki Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi konusu nedir? İşte detaylar...

Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. O, okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes'in artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.

ENES BATUR HAYAL Mİ GERÇEK Mİ? FİLMİ OYUNCULARI

Enes Batur Sungurtekin

Ceyda Düvenci

Bekir Aksoy

Bilal Hancı

Atakan Özyurt

Fatih Yasin

Uras Benlioğlu

Yusuf Aktaş

Baturay Anar

Başak Karahan

Kaya Giray

Berk Muhammet

Burak Güngör

Şeyda Erdoğan

Sude Çınar

Berk Güler

Duru Önver

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar