Ender görülen albino kanguru kayıp

Ender görülen albino kanguru kayıp
Hayvanat bahçesinde yeni doğmuş albino kanguru yavrusu geçen hafta çarşamba gününden beri kayıp. Yetkililer kaçırılma ihtimalinden şüpheleniyor.

Ender görülen albino kanguru kayıp

Almanya’da birkaç haftalık albino kanguru yavrusu geçen hafta çarşamba gecesinden beri kayıp. Polis kaçırılmış olabileceği ihtimalini de araştırıyor.

Diken'de yer alan habere göre; Temmuz ayında Kaiserslautern kentindeki hayvanat bahçesinde dünyaya gelen Mila isimli yavrunun annesinin yanında nadiren ayrıldığı ve ziyaretçilerin yıldızı olduğu belirtildi. Polis araştırmayı çok yönlü sürdürdüğünü, kaçırılmış olma ihtimalini göz önünde bulundurduklarını açıkladı.

Hayvanat bahçesinde köpeklerin de dahil olduğu bir arama ekibi kurdu. Hayvanat bahçesi müdürü Matthias Schmitt, Mila’nın vahşi bir tikli veya başka bir yırtıcı hayvan tarafından kapıldığına dair bir delil olmadığını belirtti.

Albinizm diğer türlerde olduğu gibi kangurularda da nadir görülen bir durum. Her 50 bin ile 100 bin arası doğumdan birinde rastlanıyor.

Kar beyazı tüyleri, doğada yaşayan albinoları yırtıcı hayvanlara karşı savunmasız kıldığından çok azı uzun yıllar yaşayabiliyor.

kanguru.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar