Emre Altuğ biten evliliği ile ilgili ilk kez konuştu!

Emre Altuğ biten evliliği ile ilgili ilk kez konuştu!
Katarsis’in konuğu olan Emre Altuğ Çağla Şikel ile olan evliliği ve ayrılığına dair ilk kez konuştu.

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Katarsis'in konuğu olarak hayatındaki dönüm noktalarını ve özellikle Çağla Şıkel ile yaşadığı boşanma sürecini paylaştı. Altuğ'un, "Düşüşlerin nasıl senin?" sorusuna verdiği cevap dikkat çekerken, özellikle Çağla Şıkel ile olan boşanmasına dair yaptığı açıklamalar izleyicileri şaşırttı.

Yalı Çapkını dizisiyle adından söz ettiren sanatçı, zorlu bir dönemi annesinin ölümü ve boşanmasıyla aynı döneme denk getirdiğini belirtti. Altuğ, "O düşüş dönemini annemin ölümüyle yaşadım. İlk önce boşandım, arkasından annem öldü. Çok kötü hissettiğim anlar oldu, ama ben bunu çok fazla paylaşmam" şeklinde konuştu. Aynı zamanda Altuğ, bu süreçte yanında olanların da etkilendiğini ve kendisinin bencilleştiğini ifade etti.

728xauto.webp

Ölümle ilgili rahat bir tutum sergileyen Altuğ, "Ölüm bizde normal bir şey olarak karşılandı. Ben ölüm konusunda rahatımdır, ben ölümden korkmam..." diyerek dikkat çekti. Bir dönem Çağla Şıkel ile evli olan sanatçı, evliliklerinin başlangıcını ise "Biz çok severek evlendik, bilinçli isteyerek mutlu bir evliliğimiz oldu. Mutluyduk ve benim o evliliği kötü hatırlamamı sağlayacak hiçbir şey yok!" şeklinde konuştu.

uu.jpg

Evliliğine dair yaşadığı duygusal süreci anlatan Altuğ, "Bir kızgınlığım, küskünlüğüm de yok. İlk başta niye beceremedik diye takılmıştım. Bu beni bir süre oyaladı, sonra dedim ki onu beceremediysek bunu becerelim. Egolarımızın esiri olmadık, kendimizi düşünmedik. Çocuklarımız ön planda oldu. Bir kişi olarak düşünmeye başlamam 6 ayımı aldı" ifadelerini kullandı.

rr-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar