Emekliye promosyondan sonra yüklü ödeme! Ziraat, Halk ve Vakıf Bankası verecek

Emekliye promosyondan sonra yüklü ödeme! Ziraat, Halk ve Vakıf Bankası verecek
Hem devlet hem de özel bankalar emekli vatandaşlar için düğmeye bastı. Alınan yeni karar ile birlikte, emekli olan vatandaşa 3 ay ertelemeli yüklü ödeme yapılarak, kredi verilecek.

EMEKLİYE PROMOSYON SONRASI YÜKLÜ ÖDEME! DEVLET BANKALARI VERECEK

Hükümetin yaklaşan seçimler öncesinde emekliye dönük hamleleri devam ediyor. Hükümetin emeklilere yardım için bankalara talimat verdiği bilinirken, emekliye promosyon sonrası yüklü ödeme kararı yolda.

PROMOSYON SONRASI ERTELEMELİ KREDİ

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşıyla birlikte şartları uygun olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde kredi işlemleri verilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar için başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında 60 yaş üzerinde olan tüm emeklilere hemen aynı gün içinde hesaplarına ödemeler verileceği açıklandı.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak ve onaylanan bu kredilerde de 60 yaş üzerinde olan tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi verilmektedir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar için 50000 TL’ye kadar verilecek olan ihtiyaç kredilerinde 3 ay ertelemeli olarak işlem yapılma imkanı sunulurken, 50000 TL kredi kullanacak olan vatandaşların diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçları kapatılması durumunda da borç kapatma kredisi ödenmektedir.

Kamu bankaları üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, şubelere gitmeden işlemlerinizi yapabileceğiniz kampanyalara katılmak için internet sitesi ve internet şubesini kullanmanız gerekiyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirmeleri ile birlikte hızlı bir şekilde kredi işlemlerini yapabilmektedirler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar