Emekliye ek ödeme: 2500 liraya kadar çıkıyor

Emekliye ek ödeme: 2500 liraya kadar çıkıyor
SGK ile anlaşma yapan bankalar emeklilere tek seferlik 2 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme yapacaklarını duyurdu. Peki, hangi emekli ne kadar ödeme alacak? Başvuru detayları neler?

BANKALARDAN EMEKLİYE EK ÖDEME KARARI!

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye Bankalar Birliği arasında yapılan anlaşma sonucunda gerekli şartları yerine getiren emeklilere tek seferlik 2 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme yapılacak. Bu ek ödemenin yapılabilmesi için emekli aylığının en az 36 ay boyunca aynı bankadan alma sözünün verilmiş olması gerekiyor.

ÖDEMELER DEVAM EDİYOR

Emekli vatandaşlara bankalar tarafından verilen destek ödemeleri devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan anlaşma neticesinde 2022 yılı içerisinde emekli promosyon ödemelerini artıran bankaların sayısı devam ediyor. Öyle ki bazı bankalar getirilen emekli yakınları için neredeyse bir promosyon ödemesi kadar da ek ödeme yapıyor.

GARANTİ BANKASI

Promosyon ödemesi yapan bankalardan biri de Garanti Bankası olarak açıklandı. Garanti Bankası maaşlarını Garanti Bankası’na taşıyan ve 36 ay boyunca maaşlarını buradan almaya söz veren emeklilere 2 bin 500 TL’ye kadar ödeme yapacaklarını açıkladı.

ŞEKERBANK

Bir diğer ödeme yapan banka ise Şekerbank olarak açıklandı. Şekerbank emekli promosyon ödemesi kapsamında emeklilere 2 bin TL’ye kadar ödeme yapacaklarını belirtti. Maaşlarını Şekerbank’a taşıyan emeklilere 3 iş günü içerisinde ödemeler hesaplarına aktarılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar