Emeklilere yeni promosyon müjdesi! O bankadan emeklilere 3 bin TL’lik ek ödeme

Emeklilere yeni promosyon müjdesi! O bankadan emeklilere 3 bin TL’lik ek ödeme
2021 yılının enflasyon oranlarının açıklanmasından sonra 2022 yılında yürürlüğe girecek olan emekli maaşı zamları da belli oldu. Emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra bankalar, kıyasıya bir rekabet içine girdi. Her banka müşteri sayısını arttırmak için çeşitli kampanyalar düzenlerken, şaşırtan girişim Şekerbank’tan geldi!

Şekerbank 2022 itibari ile emekli maaşlarına yapacağı promosyon ödemelerinin tutarlarını açıkladı. Buna göre Şekerbank’tan emekli maaşı alan emeklilerin, maaş tutarlarına göre alacakları promosyon miktarları şu şekilde belirlendi:

0- 1.499 TL aralığında maaş alan emeklilere ödenecek olan promosyon tutarı: 1.200,00 TL
500- 2.499 TL aralığında maaş alan emeklilere ödenecek olan promosyon tutarı: 1.950,00 TL
500 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ödenecek olan promosyon tutarı: 2.700,00 TL

EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONUNA BONUS ÖDEMESİ!

Emekliyi sevindiren promosyon ödemesi açıklamasından sonra bir ödeme açıklaması daha yapan Şekerbank, üst üste verdiği iki ödeme haberi ile emeklilerin heyecanlanmasını sağladı.
 
Şekerbank, emekli müşterilerinin maaşlarına yapacağı 2 bin 700 TL’lik ödemeye ek olarak, 300 TL tutarında Bonus ödemesi yapacağını da duyurdu. Bu açıklamadan sonra vatandaşlar toplamda 3 bin TL’yi bulan ödemeye nasıl sahip olacaklarını öğrenmek için araştırmalar yapmaya başladı.

PROMOSYON VE BONUS ÖDEMESİNDEN NASIL YARARLANILIR?

2022 yılı itibari ile emeklilere verilecek olan promosyon ücretini ilk açıklayan banka olan Şekerbank, emekli müşterilerinin bu fırsatlardan nasıl yararlanacağını da duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre 2 bin 700 TL’lik promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Şekerbank’a taşıması ve maaşlarını 3 yıl süre ile buradan alacaklarını taahhüt etmesi gerekecek.

Bankanın ödediği 2 bin 700 TL’lik promosyon ödemesine ek olarak 300 TL’lik Bonus ödemesinden de yararlanmak isteyen vatandaşların ise bankaya ait olan kredi kartı hizmetini kullanması gerekiyor. Konu ile ilgili banka şu açıklamada bulundu: “Emekli maaşı promosyon ödemesi kampanyasının başlaması ile birlikte bankanın Bonus kartı aracılığı ile toplamda 3 bin 500 TL tutarında harcama yapan emeklilere, 300 TL tutarında Bonus ödemesi yapılacaktır.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar