Emekliler balık ekmeği bile yiyemezken AKP'li vekil lüks mekanda ıstakoz yedi

Emekliler balık ekmeği bile yiyemezken AKP'li vekil lüks mekanda ıstakoz yedi
AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın, İtalya'da bir restoran da paylaştığı istakoz paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın, İtalya'da yaptığı yengeç paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Bursalı'nın, lüks bir restoranda yediği yengeçlerin fotoğrafını paylaşması, tepkileri de beraberinde getirdi.

Özellikle, gençlerin maddi sıkıntılar içinde olduğu bir dönemde, Bursalı'nın lüks bir ziyafet fotoğrafını paylaşması eleştirilere yol açtı.

glc-ewxqaeicm8.jpeg

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Eminönü'nde 10 bin lira maaş alan emeklilerin ve maddi sıkıntılar ile boğuşan gençlerin balık ekmek almaya bile parası olmadığına dikkat çekilerek, milletvekilinin bu tür lüks tüketiminin toplumsal dengesizliği gösterdiği belirtildi.

CHP'Lİ İSİM TEPKİ GÖSTERDİ

CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı da konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, "Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir. Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" ifadelerini kullandı.

salicii.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar