Emekli promosyonunda flaş karar: 1 ay uzatıp zam yaptılar

Emekli promosyonunda flaş karar: 1 ay uzatıp zam yaptılar
Milyonlarca emeklinin gözünü çevirdiği emekli maaş promosyonlarında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özel bankalar arasında verdiği yüksek emekli promosyonu ile bilinen İş Bankası, emekliye verdiği promosyon tarihini 31 Ekim'e kadar uzatarak, ücrete de zam yaptı.

FLAŞ PROMOSYON KARARI: 1 AY UZATIP, 8 BİN LİRAYA ÇEKTİLER

Emekliye verilen maaş promosyonu için son günlere yaklaşılırken özel ve kamu banklarının müşteri çekme yarışı devam ediyor.

Bankalar arasında rekabet devam ederken Türkiye''nin İş Bankası ise promosyon kampanyasını 31 Ekim tarihine kadar uzattığını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında araştırmalar yapan emekliler için ise detaylar netleşti. 

Türkiye İş Bankası tarafından gelen açıklamalar doğrultusunda promosyon ödemelerinin 31 Ekim tarihine kadar devam edeceği belirtildi. İş Bankası tarafından gelen açıklamalarda 1 Eylül tarihinde başlayan promosyon rakamları Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak. İş Bankası''ndan gelen bu karar sonrasında anlaşılan o ki emekliler yüksek promosyon ödemesi almaya devam edecek.

Türkiye İş Bankası resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre Ekim ayında da yüksek promosyon ödemeleri kaldığı yerden devam edecek. Haberin duyurulması ile birlikte emekliler kampanyanın detaylarına ulaşmaya çalışıyor.

O banka promosyonu 31 Ekim''e kadar uzattı! 36 ay söz veren emekliye 8 bin TL verecek - Resim : 2

"Emeklilere 7.500 TL''ye Varan Promosyona Ek Maximum Kart’ları Aidatsız Kullanma Fırsatı!

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Eylül 2022 - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası''nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası''na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası''na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

 Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz aracılığı ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi''nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabilir, emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını kolayca taşıyabilirler."

Promosyon ödemelerinden haberdar olmak için Kamu Gündemi mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

PROMOSYON FARKLARINI ÖDÜYOR

Türkiye İş Bankası tarafından gelen açıklamalara göre ise eğer banka promosyonda rakamları arttırırsa yeni yapılan rakam ile emeklinin aldığı promosyon arasında ki fark emekliye ödenecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar