Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bakan açıkladı

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Bakan açıkladı
2024 yılı ocak ayı zam artışlarının belirlenmesiyle beraber emekli bayram ikramiyeleri merak ediliyor. Peki, 2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

2024 yılı emekli bayram ikramiyesi miktarı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamaları ile merak konusu oldu. Ocak ayındaki zam artışları ile birlikte emeklilerin bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağı bilinmiyor. Geçtiğimiz yıl 2 bin liraya yükselen bayram ikramiyelerinin bu yıl ne kadar olacağı emekliler tarafından bekleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada, emeklilere bayram ikramiyesinin artırılması talebinin bulunduğunu ve bu konuda adım atacaklarını belirtti. Bakan Işıkhan'ın açıklamaları, emekli bayram ikramiyelerine zam sinyali olarak değerlendirildi.

emekliodeme.jpgGeçen yıl yapılan zam sonucunda bayram ikramiyeleri 1100 liradan 2 bin liraya çıkarılmıştı. Böylece emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı'nda toplamda 4 bin lira ikramiye ödemesi yapılmıştı. Bakan Işıkhan'ın açıklamalarının ardından, 2024 emekli bayram ikramiyesinin miktarı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın yapacağı çalışma sonucunda belirlenecek. Emekliler, bu yıl da bayram ikramiyelerinde bir artış olup olmayacağını merakla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar