Elon Musk yeni Twitter hedeflerini açıkladı: Fake hesapların sonu geliyor!

Elon Musk yeni Twitter hedeflerini açıkladı: Fake hesapların sonu geliyor!
Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan Twitter'ı satın alan milyarder iş insanı Elon Musk'ın, şirketin gelirlerini 2028 yılında 26,4 milyar dolara çıkarabileceğini iddia ettiği belirtildi. Musk ayrıca, sahte hesaplardan arındırılmış, tamamen gerçek kişilerden oluşan bir platformda oluşturmak istiyor.

FAKE HESAPLARIN SONU GELİYOR!

Sosyal medya platformu Twitter''ı satın alan Elon Musk, şirketin finansallarına yönelik köşeli yorumlarına devam etti.

New York Times''ın haberine göre Musk, 2028 yılına kadar Twitter''ın gelirlerine 26,4 milyar dolara çıkarabileceğini belirtti. Şirket geçen yıl 5 milyar dolarlık gelir elde etmişti.

Twitter''ı 44 milyar dolara satın alan Tesla patronu Elon Musk, sosyal medya platformunun şirket ve hükümetler için "cüzi ücretleri" olabileceğini ve “standart kullanıcılar için" ücretsiz olmaya devam edeceğini de vurgulamıştı.

‘İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ BU DEMEK’

SpaceX’in sahibinin, Twitter''ı devralma sürecinin bu yılın sonlarına doğru tamamlanması bekleniyor.

Musk anlaşmanın duyurulması öncesi Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Umarım beni en sert eleştirenler bile Twitter''da kalmaya devam eder, çünkü ifade özgürlüğü bu demek" ifadelerini kullanmıştı.

Musk, platformdan "trol" kullanıcıları da kaldırmayı ve tamamen gerçek kullanıcılarla devam etmeyi de hedeflediğini söylüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar