Elon Musk, Putin’i kavgaya çağırdı

Elon Musk, Putin’i kavgaya çağırdı
SpaceX ve Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin‘e meydan okuduğunu söyledi. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sırasında Ukrayna'ya verdiği desteklerle öne çıkan Musk'ın bu hareketi takipçilerini şaşırtmadı.
Elon Musk, bugün yaptığı paylaşımda, kazananın Ukrayna’yı alacağını söyleyerek Putin’i kavgaya davet etti. Musk, kelimelerin bazılarını Kiril alfabesiyle yazmasını yanı sıra İngilizce versiyonunu da paylaştı. Bir sonraki tweet’te ise, Rusya Cumhurbaşkanlığı için resmi Twitter hesabını etiketleyerek şunları söyledi: “Bu kavgayı kabul ediyor musunuz?” Kavganın gerçekte nasıl olacağı hakkındaysa herhangi bir ek ayrıntı sunmadı.
 
UKRAYNA İÇİN İNTERNET HİZMETİ SAĞLADI
 
Musk hem Twitter hesabında hem de şirketleri aracılığıyla Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşta aktif bir rol oynadı. Rus yetkililerle sosyal medyada alay etti ve Ukrayna’ya Starlink uzay internet ekipmanı sağladı. Paylaşmış olduğu tweet, Musk’ın sabah saatlerinden itibaren yaptığı ilginç gönderilerden sonra geldi. Bu gönderiden kısa bir süre önce, “Biyolojik alt tabakanın bir güzelliği var.” ifadesini kullandı. Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin üzerine iki ülkenin temsilcileri müzakereleri sürdürmek için Pazartesi günü tekrar bir araya gelecek.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar