Elon Musk oyuncu Amber Heard'le asansörde fena yakalandı

Elon Musk oyuncu Amber Heard'le asansörde fena yakalandı
Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in eski eşi oyuncu Amber Heard (33) ile Tesla ve SpaceXin CEO'su Elon Musk'ın (48) kaçamağını belgeleyen anlar İngiliz basınına sızdı. Görüntünün çekildiği yer ise Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard ile bir zamanlar birlikte yaşadığı çatı katı evi.

Tesla ve SpaceXin CEO'su Elon Musk ile ABD'li aktris Amber Heard'ın yaşadığı kaçamak anlarını, İngiliz medyasından Daily Mail flaş haber duyurusuyla servis etti.

Amber Heard, bir zamanlar Amerikalı oyuncu Johnny Depp'le yaşadığı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles şehrindeki çatı katı evinde, asansörde milyarder girişimci Elon Musk'a sarılırken görüntülendi.

Heard ve Musk'ın sarıldığı anların fotoğrafının ne zaman çekildiği tam olarak bilinmezken, Musk'ın buluşmaya başlayana kadar Heard ile Depp'in zaten ayrılmış olduğu konusunda ısrarcı olduğu ve ikilinin arasını kendisinin açmadığını ileri sürdüğü belirtildi.

Johnny Depp, 2015 yılında Amber Heard ile olan evliliklerinin birinci ayında Heard ile Musk'ı ilişki yaşamakla suçluyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar