Elon Musk kesinin ağzının açtı: Twitter'dan sonra onu da satın alıyor

Elon Musk kesinin ağzının açtı: Twitter'dan sonra onu da satın alıyor
Dün iflas haberiyle basına düşen ve tüm dünyada gündem olan Silicon Valley Bank’a yeni bir talip çıktı. Bankanın iflası sonrası Twitter kullanıcıları bankayı Twitter'ın alması gerektiğini savunurken, kripto paralara düşkünlüğü ile bilinene Elon Musk'tan heyecanlandıran bir çıkış geldi.

Dünyanın en zengin insanı ve Twitter''ın sahibi Elon Musk, Twitter sonrası yapabileceği yeni alım ile gündeme geldi.

ABD''de bulunan Silicon Valley Bank’ın (SVB) batması ve iflas duyurusunda bulunmasından sonra, pek çok iş insanı ve müşteri yeni bir ekonomik krizin kapıda olup olmadığını düşünmeye başlamıştı. Ülkede bulunan vatandaşlar ise Twitter’ın bankayı satın alması gerektiğini ve dijital hale getirmesi gerektiğini belirtmişti.

Razer CEO’su Min-Liang Tan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bence Twitter SVB’yi satın almalı ve dijital bir banka olmalı” ifadelerini kullandı. Elon Musk ise bu fikre sıcak baktığını ima ederek “Bu fikre açığım” dedi.

Twitter, Blue aboneliği ile platformda daha fazla finansal işlere girmeye başladı. Bu yüzden Silicon Valley Bank’ı satın almak bu hizmetleri geliştirmeye yardımcı olacak. Ayrıca bazı kullanıcılar, Twitter’ın, SVB’yi dijital bankacılık için kullanabileceğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar