'Devletin yalakasıyım' diyen Ural: Şahsiyetim var

'Devletin yalakasıyım' diyen Ural: Şahsiyetim var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisini yakaladığı her fırsatta ifade etmekten geri durmayan Hakan Ural, Beştepe'deki iftar sonrasında da "Ben devletin yalakasıyım" sözleriyle özellikle sosyal medyada büyük eleştiri almıştı. Eleştirilere yanıt veren Ural, "Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seven bir adamım, bunu saklamam. Benim karakterim, şahsiyetim var" savunmasında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sanatçılarla bir iftar yemeğinde bir araya gelmişti. Bu yemekte Hakan Ural ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın birlikte çekilen fotoğrafları sosyal medyada yer almış ve gündem olmuştu. Hakan Ural, hakkında yapılan yorumlara Kanal D ekranlarında yayınlanan ''Neler Oluyor Hayatta'' isimli programda yanıt verdi.

''''ERDOĞAN SEVGİMİ SAKLAMAM''''

Kendisini samimiyetsiz bulanlara tepki gösteren Hakan Ural, fotoğraf sonrası bazı tehditler aldığını belirtti. Ural, "Ben hayatımda gerçek anlamda hissetmediğim hiçbir şeyi yaşayan bir adam değilim. Recep Tayyip Erdoğan''ı çok seven bir adamım bunu da hiç saklamam. Bu vatanı seviyorsak faydası olan insanları sevmek suç mu? Küfür, hakaret, nefret... Beni tehditle, şantajla düşüncelerimden, kanaatimden alıkoyacağınızı mı zannediyorsunuz? Bazı insanlar ''Kaybedecek bir şeyi yok tabii’ diyor. Benim çok şeyim var, bir ailem var, üç çocuğum var. Çalışıp biriktirdiğim ekonomim var; ama bir de karakterim ve şahsiyetim var" dedi.

Kendisine gelen eleştirilen bazılarında ailesinin de hedef alındığını söyleyen Ural, "Evladıyla, çocuklarıyla ailesiyle olan bir adamım, işine gücünde olan...Sırf beni ve söylediklerimi itibarsızlaştırmak için akla hayale gelmeyecek fütursuzca saldırılara üzülüyorum" açıklamasında bulundu.

''''DEVLETİN YALAKASIYIM HAMDOLSUN''''

Ural açıklamasında “Hadi ben devletin yalakasıyım hamdolsun sen neyin yalakasısın? O saray dediğiniz yer senin Türkiye Cumhuriyeti''nin temsilidir” dedi.

Hakan Ural konuşmasının devamında “Ben sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan''ı çok seviyorum. Nokta” yorumunda bulundu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar