Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Hakan Ural, ‘Z kuşağı oy kullanmasın’ demişti: Aykut Elmas’tan ders niteliğinde cevap!

Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Hakan Ural, ‘Z kuşağı oy kullanmasın’ demişti: Aykut Elmas’tan ders niteliğinde cevap!
İktidara yakınlığı ile bilenen Hakan Ural'ın, geçtiğimiz gün çıktığı bir TV programında "Z kuşağının oy kullanmaması gerektiği" sözlerini kullanmıştı. Ural bir tepki de komedyen Aykut Elmas'tan geldi.

HAKAN URAL'A, AYKUT ELMAS'TAN DERS NİTELİĞİNDE CEVAP!

Saray’a yakınlığı ile bilinen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de fotoğrafı bulunan Hakan Ural, geçtiğimiz gün Kanal D’de yayınlanan bir programda yaptığı konuşmasında Z kuşağını hedef alıp, "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence" ifadelerini kullanmıştı.

54 yaşındaki oyuncunun sözleri kısa sürede Twitter''da gündem olurken tepkiler de peşin sıra geldi. Gündem olan sözlere sessiz kalamayan komedyen Aykut Elmas da konuya ilişkin bir video yayınladı.

Ünlü fenomenin çektiği videoda, psikolojik problemleri olan ve bütün problemleri için Z kuşağını suçlayan bir kişiye yer verildi.

Hakan Ural Gelen Tepkiler Sonrası Çıldırdı: Sevmek Ayıp mı Yahu!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar