Ekrem İmamoğlu'nun 2. tur için İstanbul'a özel planı ortaya çıktı

Ekrem İmamoğlu'nun 2. tur için İstanbul'a özel planı ortaya çıktı
Aktarılan bilgiye göre İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci tur seçimi için ‘1 milyon fark’ hedefiyle özel çalışma başlattı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun da onaylaması ile 2023 seçimlerinde sonuçlar açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ilk turda yüzde 49,54 oy alan Recep Tayyip Erdoğan ile yüzde 44,92 alan Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta ikinci turda yeniden yarışacak.

İlk tur seçimi öncesinde de yoğun bir seçim çalışması yürüten İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, ikinci tur içinde startını veriyor.

Ankara’da cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla toplantılar düzenleyen İmamoğlu İstanbul’a dönmüştü.

Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre, İmamoğlu’nun toplantılarda ‘gerekli gördüğü adımları’ Kılıçdaroğlu’na ilettiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre İmamoğlu ilk tur ve ikinci tura ilişkin görüşlerini ve çalışmalarını aktardı. Ardından İstanbul’a dönerek ekibinin hazırladığı ve İstanbul’u mahallelere kadar inceleyen raporu ele aldı.

Raporda öne çıkan bilgilere göre ekibiyle bir çalışma stratejisi belirleyen İmamoğlu seçim gününe kadar saha çalışması yürütecek.

Ayrıca raporda İstanbul’un her ilçesi mahalle mahalle ele alınıyor. Bu mahallelerde potansiyel oy sayıları tespit ediliyor. Bu tespitler ışığında İmamoğlu buralarda özel çalışma yürütecek. Katılımın rapordaki hedef orana doğru artması, katılanların da Kılıçdaroğlu’na oy vermesi hedeflenecek. Çalışmada pazar yerlerine ziyaretler önemli bir yer tutacak.

İmamoğlu’nun ikinci tur için hedefinin ‘en az 1 milyon fark’ olduğu da öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar