Ekrem İmamoğlu espriyi patlattı! Dilek İmamoğlu eyvah eyvah dedi

Ekrem İmamoğlu espriyi patlattı! Dilek İmamoğlu eyvah eyvah dedi
Dilek İmamoğlu'nun Kastamonu’daki mitingde yoğun yağışa aldırış etmeyen eşi Ekrem İmamoğlu için endişeli bakışları gündem oldu. Sahneye çıkan Ekrem İmamoğlu, “Bu benim 3. gelişim, beni dolu dolu karşıladınız anlıyorum” dedi.

FİLİZ KIRAL / GÜNBOYU

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Halk Buluşması" programları kapsamında Kastamonu''da vatandaşlara hitap etti.

Kuzeykent Miting Alanı''nda sağanak ve dolunun da etkili olduğu programda konuşan İmamoğlu, sel felaketinde Kastamonu ve Bozkurt''un yanında olduklarını, her zaman da yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Kastamonu''nun memleketin en güzel şehirlerinden biri olduğunu belirten İmamoğlu, "Cumhuriyet''imizin birçok eseri bu şehirde vücut buldu ancak bu memleketin her köşesi olduğu gibi Kastamonu da ihmal edildi. Artık ihmal dönemi bitiyor. Kastamonu artık ihmal edilmeyecek." dedi.

BENİ DOLU DOLU KARŞILADINIZ

İmamoğlu konuşmak için sahneye çıktığı sırada yoğun bir şekilde dolu yağıyordu. “Bu benim Kastamonu’ya 3.gelişim” diyen İmamoğlu, “Beni dolu dolu karşıladınız, anlıyorum” sözleriyle miting alanındakileri güldürdü. O anlarda sahnede bulunan eşi Dilek İmamoğlu’nun ise endişeli bakışları sosyal medyada çok konuşuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar