Anadolu turuna çıkan Ekrem İmamoğlu'nun ilk durağı Kastamonu oldu!

Anadolu turuna çıkan Ekrem İmamoğlu'nun ilk durağı Kastamonu oldu!
Anadolu turuna çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk ziyaret ettiği şehir Kastamonu oldu. Seçim tarihine ilişkin konuşan İmamoğlu "Açıklandığı düşünülen o tarihte “Söz milletin” diyeceğiz" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu turuna çıktı. İmamoğlu’nun ilk ziyaret ettiği şehir ise Kastamonu oldu. Burada seçim tarihine ilişkin konuşan İmamoğlu "Bu fitnecilerden, fesatlardan, memleketi birbirine düşürmek isteyen bir avuç yöneticiden bu memleketi kurtaracağız. Açıklandığı düşünülen o tarihte “Söz milletin” diyeceğiz" dedi. 

İmamoğlu Kastamonu’nun ardından İstanbul’a yoğun göç veren illeri ve kardeş belediyeleri ziyaret edecek.

İmamoğlu’nun Kastamonu’nun ardından Sivas’a gitmesi bekleniyor. İmamoğlu’nun Malatya, Erzurum, Erzincan, Ordu, Tokat gibi İstanbul’da yoğun nüfusu olan illere de gitmesi de planlanıyor.

 

İmamoğlu’nun konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

“İstanbul’dan hepinize kucak dolu sevgiler getirdim. Bugün Daday’da güzel bir hizmetimizin açılışını yapacağız. Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile değerli il başkanlarımızla çok güzel bir hizmeti buluşturacağız. Beni bu yolculukta yalnız bırakmayan siyasi yol arkadaşlarımın yanı sıra Kastamonu’daki sevgili gençler, çocuklar, hanımefendiler, beyefendiler hepinize teşekkür ediyorum.

"O TARİHDE DE SÖZ MİLLETİNDİR DİYECEĞİZ"

İlgin günlerden geçiyoruz. Bugünler aslında zor günler ama aslında sonrası çok aydınlık çok güzel günler olacak. Burada inanılmaz bir enerjiyi başta gençlerimiz olmak üzere bütün Kastamonu halkından almış bulunuyoruz. Ülkemizde şöyle bir atmosfer var. İnsanları ayrıştıran, bölen, kutuplaştıran fitne fesat bunlar var. Memleketimizin konuşulacak o kadar güzel duyguları var ki. Şu cennet vatanın Kastamonu gibi cennet bir parçasındayız. Dünya güzeli bir yerdeyiz. Bu güzel Cumhuriyetimize borcumuzu ödemek zorundayız. Bu fitnecilerden, fesatlardan, memleketi birbirine düşürmek isteyen bir avuç yöneticiden bu memleketi kurtaracağız. Başta Altılı Masa’nın genel başkanları, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bütün genel başkanlarımız Millet İttifakı’nın adayı olarak İstanbul’da seçim kazandık. İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve diğer bütün liderlerin yoğun çabasıyla. İşte açıklandığı düşünülen o tarihte de “Söz milletin” diyeceğiz. Şart olsun her şey çok güzel olacak. Var mısınız hep beraber “Her şey çok güzel olacak” demeye?"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar