İngiliz polisi affetmedi! Erling Haaland'ın ehliyeti elinden alınabilir

İngiliz polisi affetmedi! Erling Haaland'ın ehliyeti elinden alınabilir
Manchester City’nin Norveçli golcüsü Erling Haaland, çift şeritli yolda akan trafikte cep telefonu kullanırken görüntülendi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’nin forveti Erling Haaland, Rolls-Royce''unu sürerken cep telefonunu kullanırken yakalandı.

İngiltere’nin The Sun gazetesinin haberine göre, 22 yaşındaki Norveçli Haaland, beyaz Rolls-Royce Cullinan''ını Manchester''daki New Islington''da, City''nin Etihad Stadyumu yakınında bölünmüş bir yolda kullanıyordu. Görüntüler City’nin, Leipzig’i 7-0 yendiği Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçı sonrası yani 14 Mart Salı günü kaydedildi.

Ada ülkesinde trafikte cep telefonu kullanırken yakalanan herkesin altı ceza puanı ve 200 sterlin para cezası ile karşı karşıya kaldığı aktarıldı.

Benzer bir problemi iki yıl içinde tekrarlarsa ehliyetlerin iptal edilebileceği de kaydedildi.

Bir taraftar, Haaland’ın bu olayı hakkında ise şunları söyledi:

"Erling, City''ye taşındığından beri neredeyse hiç hata yapmadı. Ancak araba sürerken yola daha fazla dikkat etmesi ve araba kullanırken kanunları gözden geçirmesi gerekiyor. Bu aptalca bir hata ama kendisi ve diğer yol kullanıcıları için tehlikeli olabilir.”

Erling Haaland has been caught using his mobile phone while driving his Rolls-Royce

Erling Haaland has been caught using his mobile phone while driving his Rolls-Royce

Haaland''ın anavatanı Norveç''te sürücülerin direksiyon başında telefon kullanmalarını yasaklayan sürüş kurallarına rağmen geldi .

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar