Edin Dzeko’dan Cengiz Ünder açıklaması

Edin Dzeko’dan Cengiz Ünder açıklaması
Zimbru maçından sonra kameraların karşısında açıklamalarda bulunan Edin Dzeko, Cengiz Ünder transferine de değindi.

CEMİLE BALCI-GÜNBOYU

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, Moldova ekibi Zimbru'yu 5-0 net bir oyunla geçti.

Maç sonu açıklamalarda bulundan Edin Dzeko, maça dair ve takıma dair açıklamalarda bulundu.

Dzeko’nun sözlerinden satır başları:

“İlk resmi maçımızdı. İlk maçımızda bu harika taraftarlarımızın önünde oyunumuzu oynadık. Mutluyum ki galip geldik. Güzel, harika bir netice elde ettik. Zaten takım olarak da arzu ettiğimiz sonuç buydu.

‘KENT VE SZYMANSKI İÇİN DE MUTLUYUM’

Uzun yıllardır futbolun içerisindeyim. Çok fazla statta oynadım. Çok fazla atmosferde oynadım. Ama şunu söyleyebilirim ki; bugün gerçekten bu taraftar karşısında duygulandım. Bu taraftarın önünde oynamak benim için mutluluk. Bu vesile ile onlara teşekkür etmek istiyorum. Ben, bu taraftar ve kulüp için her şeyimi ortaya koyacağım. İlk maçınızı oynadığınızda bir şekilde gol atmak istersiniz. Adınızı gol atanlar listesine yazdırmak istersiniz. Benim için tabii ki gol atmak mutluluktu. Kent ve Szymanski için de mutluyum. Onlar da gollerini attılar. Böyle başlangıçlar her zaman güzeldir.

‘BEKLENTİMİZ YÜKSEK’

Evet tabii ki de kulübün beni buraya getirmeye amacı da bu. Takımdaki diğer arkadaşlarıma örnek olabilmek için kulüp beni buraya getirdi. Hem saha içinde hem de saha dışında iyi bir rol model olabilmek için ben buradayım. Bunu da en iyi şekilde ortaya koymaya çalışıyorum. Bu noktada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hem sahada, hem statta göstereceğimiz örnek modelle göstereceğimiz performansla, hem de saha dışında bu örnekliği göstermek istiyoruz. Çünkü bizler bu harika kulüp ve logo için oynuyoruz. Öyle zannediyorum ki maç maç daha iyi noktaya geleceğiz. Birbirimizi çok daha iyi bir şekilde tanıyabileceğimizi düşünüyorum. Sezon uzun bizimde kendimizden beklentimiz yüksek. Özellikle bu beklentimizi de, oyunumuzu da maç maç göstermek durumundayız.

‘CENGİZ ÜNDER HARİKA BİR OYUNCU’

Evet kendisini biliyorum. Aynı zamanda arkadaşım. Hem oyuncu olarak onu iyi tanıyorum. Hem de arkadaş olarak, bireysel de onu iyi bir şekilde tanıyorum. İyi bir oyuncu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama bu tür konuları kulüple görüşmeniz gerekiyor. Ben bu konularda yorum yapamam. Ama tek söyleyebileceğim Cengiz Ünder’in harika bir oyuncu olduğudur.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar