Eden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert sözler

Eden Timur'dan Fenerbahçe'ye sert sözler
Galatasaray’ın yeni stat isim sponsorluğu imza töreninde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası finalindeki kupa seremonisine 5 yıldızlı forma ile çıkmalarından dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi ve bu konudaki kararın verilmemesinin sorulması üzerine Başkan Özbek, "Bir kupa seremonisinde yönetmeliklerin söylediği şekilde değil de federasyona meydan okurcasına kendi bildikleri uygun forma ile çıkmalarını herkesin yadırgadığını düşünüyorum. Bunun cevabını federasyon sessiz kalarak vermiş olamaz. Yönetmeliklere karşı gelen takımları, kişileri ayıramazsınız. Merdivene ceza kesen kurum bu konuda da gereğini yapmalıydı. Hala ona davet ediyoruz. Yönetmelikte ne yazıyorsa onu uygula" diye cevap verdi.

Erden Timur: "Çok net bir kurala aykırılık var"
Erden Timur ise bu konuda yaptığı açıklamada, "Hukuk net bir kavramdır. Burada çok net bir kurala aykırılık var. Şu anki kural çok net. Bunun uygulanmaması hukuksuzluktur. Hukuk tanımamak, insan tanımamak demektir. İnsanlığı tanımayanlarla her türlü mücadelemiz devam edecek. Haksızlığa boyun veririz. Hukuksuzluğun basit hale getirilmesi ülkeye, memlekete, geleceğimize çok büyük zarar. Kendi şımarıklıkları için topluma bu kadar zarar vermeyi göze alanlar, kaygıları ve korkuları nedeniyle bu kadar topluma zarar verecek insanların da önüne geçeceğiz. Bunun da böyle bilinmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar