Ece Üner Konya’daki linç girişimine tepki gösterdi: Aynı kalabalık köpeğe kürekle işkence yapan kişi için de toplandı mı?

Ece Üner Konya’daki linç girişimine tepki gösterdi: Aynı kalabalık köpeğe kürekle işkence yapan kişi için de toplandı mı?
TV100 Ana Haber sunucusu Ece Üner, Konya’da Selin Ciğerci’nin linçlenmesine "Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı?" diyerek tepki gösterdi.

Ece Üner, Konya''da güzellik merkezinin açılışı sırasında linç girişimine maruz kalan Selin Ciğerci''ye ilişkin konuştu. Üner, "Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı?" diye sordu.

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci, dün güzellik merkezi açılışı yapmak için gittiği Konya’da hedef alındı. Güzellik merkezi önünde toplanan bir grup, işletmeye girmeye çalışıp, Ciğerci''ye saldırı girişiminde bulunurken, çevik kuvvet polisi tarafından engelledi.

TV100 Ana Haber sunucusu Ece Üner, sosyal medyada büyük tepki toplayan olay hakkında konuştu. Konya insanının misafirperver olduğunu ifade eden Ece Üner, "Gittim gördüm. Gel ne olursan gel yeter ki Selin Ciğerci olma... Gururluydu ama linç edildi. Merkezi hizmet veremeden kapatıldı" dedi.

Üner, şunları söyledi: Burada linç girişiminde bulunan bir grup insana da sormak lazım; Sayın Bülent Ersoy''un ziyaretinde böyle bir olay yaşandı mı? Konya''da erkek müritlerini taciz eden badeci şeyhe bu tepki verildi mi? Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı? Protesto edenler o iş yerine ruhsat veren belediyeye oy vermedi mi? Niye estetik merkezine bu öfke?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar