Ece Ronay ve Tuğba Ekinci canlı yayında birbirine girdi

Ece Ronay ve Tuğba Ekinci canlı yayında birbirine girdi
2. Sayfa canlı yayınında Tuğba Ekinci, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ı suçlar ifadeler kullandı. Ekinci eski arkadaşı Mehmet Ali Erbil'i savundu.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay ile ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, 2. Sayfa canlı yayınında birbirlerine karşı sert sözlerle yüklendiler. İkilinin arasında yaşanan gerginlik, daha önceki tartışmalara dayandı.

Ece Ronay ve Tuğba Ekinci arasındaki gerilim, 2. Sayfa canlı yayınında doruk noktasına ulaştı. Mehmet Ali Erbil hakkındaki iddialarıyla tanınan Ece Ronay, Tuğba Ekinci'ye yönelik tepkisini canlı yayında dile getirdi. Ronay, "Tuğba Hanım muhatap olmak istemiyorum diyor ama iki gündür bu konuları konuşuyor. Tuğba Hanım neden muhatap olmuyorsunuz?" şeklinde sordu.

Ekinci ise bu soruya kaale almayan bir üslupla, "Tamam yavrum tamam. Yok bir şey" cevabını verdi. Ronay, ünlü şarkıcıyı normalde sevdiğini belirterek, "Sadece şahsıma ithafen söyledikleri değil, Esin Hanım'a (Çepni) da yaptıklarını gördüm." derken, bu söylemleri kendisine hiç yakıştıramadığını belirtti ve "Siz benim evimde misiniz ki, yaşadığım şiddeti biliyorsunuz" şeklinde bir soru yöneltti.

Ekinci ise, "Seni tanımıyoruz, sataştığın insanı (Mehmet Ali Erbil'i) tanıyoruz. 30-40 yıldır Türkiye'nin en iyi showmani." karşılığını verip Erbil'i savundu ve neden mesaj attın deyip suçladı ve "Sosyal medya fenomenleri bunlar, şöhret olmaya çalışıyorlar" dedi. İkili arasındaki gerilim, sosyal medyada da geniş bir yankı uyandırdı.

tuba-01112023958fb90f.webp

tubaa-011120237bee6373.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar