Ece Dizdar’dan depremde ölen ailesine: Kalbim eksik atıyor

Ece Dizdar’dan depremde ölen ailesine: Kalbim eksik atıyor
Ünlü oyuncu Ece Dizdar, 17 Ağustos 1999’daki depremde ailesini kaybeden kazazedeler arasında. Marmara Depremi’nde ailesini kaybeden Ece Dizdar, ailesinin ölüm yıl dönümünde duygularını "Kalbim her sene bir vuruş aksar" sözüyle ifade etti.

17 yaşındayken 1999 depreminde ailesini kaybeden Ece Dizdar, ailesinin ölüm yıl dönümünü paylaştığı fotoğraflarla andı.

Depremde ailesini kaybetmişti: Ünlü oyuncu Ece Dizdar''dan yürek burkan 17  Ağustos paylaşımı! - Tarafsız ve Bağımsız son dakika Haberler

“AİLENİ DOĞAL AFET SONUCU KAYBETMEK KÖTÜ BİR ŞEY”

Yıllar önce ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer verdi: 17 rakamını sevmem. Ağustos kelimesini de... Mesela böyle gün olmaz bence. Kalbim her sene bir vuruş aksar. Ailenin kaybının bir doğal afet dolayısıyla oluşu, bugünün toplumun belleğinin bir parçası oluşu ilginç bir şey.

Ece Dizdar Kimdir?

DEPREMDE AİLESİNİ KAYBEDENLER KKLÜBÜ…

Her sene bu paylaşımı yapmak önce anlamsızlaşır, dersin ki; ben kime anlatıyorum bunu, neden anlatıyorum? Sonra da dersin ki; bu gizli bir klüp, depremde bir parçasını kaybedenlerin kabul edildiği bir klüp. Bir ses et sen yine de.

Yüzüm güler benim bilirsiniz, sadece bugün söylerim. Yavaş yavaş yaşıtlarımın ebeveynleri hastalanıyor, ölümler başlıyor, beni yeni anlamaya başlayanlar oldu bu yıllarda.

Ece Dizdar Kimdir, Hayatı, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu Kaç?

“HAYATIM ESKİSİNDEN DAHA GÜZEL”

23 yıl önce bugün ailemi depremde kaybettim. Hayat bir daha hiç aynı olmadı! Ama bu bazen eskisinden daha güzel olduğu gerçeğini de değiştirmez. Klübün bütün üyelerine tek tek sarılırım.

Masumlar Apartmanı oyuncusunun gizemli ölümü! 3. kattan düştü mü, atıldı  mı? - Tarafsız ve Bağımsız son dakika Haberler

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar